Färgrådgivning

Tongur Suat 4 beskurenHarmoni med färg kan vi erhålla när vi vet hur färger påverkar oss, hur vårt psyke och vår kropp reagerar på färger. Denna kunskap används inom sjukvård och psykologi, inom konst, mode, inredning, reklam, industri och undervisning. Behovet av estetisk glädje är oerhört djupt rotat: vi söker skönhet, harmoni och perfektion till varje pris.

Detta gäller även oss själva och den yttre bild vi utstrålar till andra! Och här kan vi få hjälp av en metod som kallas färganalys. Var och en av oss, män som kvinnor, har möjlighet att få en vacker bild av sig själv, utan att vara fotomodell.

Vi analyserar fram vilka färger på kläder, och för kvinnor även smink, som förstärker dina egna naturliga färger, och gör dig säkrare och mer belåten med dig själv. För män, färganalys och garderobsplanering. Färgrådgivningen gör dessutom att det blir enklare att välja kläder. Du får en väl fungerande garderob och slipper modetrender och impulsköp.

Färgkarta/färgguide med tygprover köpes av annan leverantör. Du får länk till hemsida efter att vi gjort färganalysen.

Själv gick jag min utbildning till färgkonsult 1989 och sedan dess har jag utfört över 2000 färganalyser och utbildat nya färgkonsulter. 

Du kan läsa mer på min andra hemsida www.colourandharmony.se

Tjänster, priser & betalning

Jag tar emot enstaka personer och grupper i Norrköping och Stockholm. I priset ingår färganalys och sminkning. (För män stilplanering i stället för sminkning.)

  • 1 500 kr för 2 - 3 timmars enskild konsultation
  • 1 250 kr/person i grupp om 2 - 4 personer, totaltid ca 75 - 90 min/person

Kontant betalning eller Swish.

Bokning av tid och plats

1) Boka tid genom att mejla mig.
2) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Varmt välkommen med din förfrågan!