EKIM i Norrköping

Vi är några vänner i Norrköping som valt att studera En Kurs i Mirakler och använda den som vår livsguide. Vi träffas en söndag i månaden till en låg kostnad och du hälsas varmt välkommen!

Vi träffas för att samtala om hur vi lever med Kursen och hur vi kan fördjupa vår andlighet och hålla den vid liv. Vi har det gemensamt att vi vill ha en gemenskap med människor som har en önskan att utvecklas till kärleksfulla och fridfulla individer. Vi vill skapa en gemenskap med äkta glädje som drivkraft och där vi kan hjälpa varandra framåt i livet.

När vi möts får vi tillfälle att berätta om hur Kursen hjälpt oss i våra liv och om mirakler som har hänt. Vi ska känna oss trygga att dela med oss av personliga frågeställningar om vi vill, samt få stöd och feedback om vi önskar. Under fikastunden samtalar vi om det som har sagts och delar med oss av våra tankar och insikter.

Du får gärna komma och prova någon gång, men därefter är vi tacksamma för om du bestämmer dig för att fortsätta, åtminstone under pågående termin. Detta för att vi vill fördjupa gruppens gemenskap och kunna känna oss trygga med varandra.

Vi har en Facebookgrupp, öppen för alla intresserade i Norrköpingstrakten. Klicka här.

Mejla Gunilla Wigertz för mer info,

Du är varmt välkommen!

---

  ”När du möter någon, kom ihåg att det är ett Heligt möte.
Såsom du ser honom kommer du att se dig själv.
Såsom du behandlar honom kommer du att behandla dig själv. Såsom du tänker om honom kommer du att tänka om dig själv.
Glöm aldrig detta, för i honom kommer
du att finna eller förlora dig själv.”
(Ur En Kurs i Mirakler)