Hur går det till?

Hur gar det tillI en lugn och harmonisk miljö erbjuder jag samtal utifrån dina/era behov för att finna nya tänkesätt och lösningar på de problem som upplevs.

Mellan samtalen utför du/ni de åtaganden/ hemuppgifter vi kommer överens om i samtalen. Det är i vardagen som förändringarna behöver ske för bestående resultat. Behövs det färre eller fler antal gånger så beslutar vi det tillsammans under resans gång. Man kan naturligtvis komma en gång också för att se hur det känns eller om man har ett mindre problem som man vill bolla med någon.

Är ni ett par, så kan det ibland behövas både enskilda samtal och samtal tillsammans beroende på hur problematiken ser ut. Kan vara en fördel att ni kommer individuellt första gångerna och sedan tillsammans. Men vill ni komma tillsammans redan från början, så anpassar jag mig förstås efter det.

Olika metoder

Ibland räcker det med coachande samtal. Ibland lite "undervisning" och ibland tar jag hjälp av andra metoder. Utifrån din/er situation och dina/era behov skräddarsyr jag alltså våra möten med hjälp av:

  • Samtal i form av coaching eller konsultation
  • Psykosyntesen för att få större förståelse för hur vi fungerar baserat på vår ryggsäck och vilka vi vill vara och bli
  • Kommunikationsträning baserat på NVC/Nonviolent Communication för att bättre kunna kommunicera känslor och behov.
  • EFT (Emotionell FrihetsTeknik) för stressreducering, upplösning av känslomässig smärta, begränsande föreställningar, fobier och trauma m m

Om det skulle behövas ytterligare verktyg beroende på tidigare och nuvarande omständigheter, så kan jag även erbjuda individuella sessioner i EFT, EMDR på trauma/PTSD, förlåtelsesessioner och sorgbearbetning efter smärtsamma förluster i livet.

Hur lång tid per gång?

Du/ni kan boka 60 eller 90 minuters samtal eller mer om du/ni väljer en rabatterad paketlösning på 3 eller 8 tim, för då kan du/ni fördela timmarna hur du/ni vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång t ex. Individuellt eller tillsammans utifrån behov.

Hur ofta och hur länge?

Detta hänger naturligtvis ihop med hur ekonomin och livsomständigheterna ser ut för dig/er. För att lösa ett mindre problem kan det räcka med 1 - 3 gånger. Men för att förändra gamla mönster och ingrodda beteenden, så säger min erfarenhet mig att det behövs minst 8 - 10 gånger för att förändringen ska bli bestående. Och för att hålla processen levande - särskilt i början - kan det vara bra med varje/varannan vecka och sedan mer och mer sällan. Lämpligt är att boka in flera tider redan i början.

Intensivkurs/coaching för enskilda individer/par/familjer

Bor du/ni långt från Norrköping där jag erbjuder personliga möten? Eller brinner det i knutarna? Räddningen kan vara en för dig/er skräddarsydd intensivcoaching på en heldag/två halvdagar/två kvällar i följd på ca 6 - 8 timmar med uppföljningssamtal längre fram. Syftet är att se klarare på situationen/relationen, tydliggöra ”bagage” som påverkar, tydliggöra känslor och behov och klargöra/sätta upp mål individuellt (och gemensamt). Jag anpassar mitt arbete och mina metoder efter dina/era behov. Kontakta mig för upplägg och pris.

Tystnadsplikt och etik

Allt som du/ni säger till mig stannar naturligtvis mellan oss. Jag följer ICF:s, International Coach Federations, etiska regler och har tystnadsplikt.

Priser & paketlösningar

1 tim = 950 kr
1,5 tim = 1 350 kr

Paket 3 tim (5 % rabatt) = 2 700 kr (ord pris 2 850 kr)
Paket 8 tim (10 % rabatt) = 6 800 kr (ord pris 7 600 kr)

  • Bokadirekt, så kan du vid bokningstillfället välja att betala i förväg oavsett om det gäller fysiska möten eller online/via telefon.
  • Vid fysiska möten kan du betala kontant, via Swish 0706 - 87 10 33 eller faktura.
  • Via telefon/Skype/Zoom - betalning i förskott via Bokadirekt, Swish 0706 - 87 10 33 eller PayPal/kreditkort. Om du scrollar längst ner på sidan Jourhavande coach via denna länk; så kan du betala i förväg med kreditkort.
  • Väljer du den flexibla paketlösningen på 3 eller 8 timmar, så betalar du hela paketet första gången med ca 5/10 procents rabatt.
Bokning

Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning via Bokadirekt eller annan överenskommelse. Oavsett om du/ni vill komma till min mottagning eller om vi ska prata på distans, så kan du välja att boka tid på något av följande sätt:

1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och Bokadirekt här.
2) I andra hand, boka tid genom att mejla mig.
3) I tredje hand, boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Boka tid Vit