Min relation till Kursen

2016 04 26 Gunilla3Mirakelkursen kom in i mitt liv sommaren 1992. Efter ett livs sökande hade jag äntligen hittat hem. För mig känns den så sann – den har kommit till på ett sätt som gör att jag inte kan tvivla på dess budskap. Den är också så vacker i sitt språk och när jag öppnar den berörs mitt hjärta av dess ödmjukhet, kärlek och icke-dömande omfamning. Den har räddat mig från den djupaste förtvivlan, särskilt i början under hela nittiotalet då jag verkligen fick möta mitt ego.

Min livskamrat Ulf Wåhlström och jag har genom kursen haft en gemensam grund att stå på, vilket medfört att vår relation överlevt många utmaningar. Vi har hållit helgkurser, studiecirklar och årskurser sedan 1994. Under en treårsperiod översatte vi Kursens 365 lektioner på 488 sidor för privat bruk och till förmån för våra kursdeltagare, innan den svenska officiella översättningen slutligen kom ut 2004.

Tack vare Nätverket En Kurs i Mirakler - som jag var med och startade 1993 och vår kursgård Rinkesta Slott där vi erbjöd kurser i Mirakelkursen - har jag fått underbara vänner för livet.

Jag har lärt mig att se på människor med kärlek och att “vila i Hans kärlek och skydda min vila genom att älska”. Jag har också lärt mig att kärlek är att släppa rädslan och att inre frid ger yttre fred... Kursen är helt enkelt en kurs i Kärlek!

---

När du möter någon, kom ihåg att det är ett Heligt möte.
Såsom du ser honom kommer du att se dig själv.
Såsom du behandlar honom kommer du att behandla dig själv.
Såsom du tänker om honom kommer du att tänka om dig själv.
Glöm aldrig detta, för i honom kommer du att finna eller förlora dig själv.
(En Kurs i Mirakler)