EFT-coaching & priser

ActiWay skrm transpJag vill väldigt gärna stödja dig att bli fri från det som bekymrar eller plågar dig, så du är varmt välkommen att beställa tid för EFT-sessioner. Om du har friskvårdsbidrag via din arbetsgivare, så gäller det för EFT-behandlingar och stresshantering. Gå till friskvårdsportalerna Epassi eller Wellnet.

wellnetlogaVid enklare problem eller störningar kan det räcka med en session, men vid mer komplexa frågor är det bra om du ger dig själv och EFT en chans på minst 3 gånger.

EFT-coaching/EFT-terapi

Under min vägledning och mitt stöd knackar antingen du eller jag på dina akupunkturpunkter samtidigt som du fokuserar på ditt problem. Därmed lär du dig EFT så att du kan fortsätta använda det hemma. Personligt möte eller online via Skype.

Priser & paketlösningar

Du kan boka 60 eller 90 minuters sessioner eller mer om du väljer en paketlösning för då kan du fördela timmarna hur du vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång t ex.

1 tim = 950 kr
1,5 tim = 1 350 kr

Paket, 3 tim (5 % rabatt) = 2 700 kr (ord pris 2 850 kr)
Paket, 8 tim (10 % rabatt) = 6 800 kr (ord pris 7 600 kr)

  • Väljer du den flexibla paketlösningen på 3 eller 8 timmar, så betalar du hela paketet i början med ca 5/10 procents rabatt.
  • Kontant betalning, Swish eller faktura.
  • Online - betalning i förskott via Swish eller PayPal/kreditkort. Mejla mig för mer info.
Boka tid och plats

Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning i Norrköping och OnlineOavsett om du vill komma till min mottagning eller om vi ska mötas online, så kan du välja att boka på något av följande sätt:

Boka tid Vit1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och boka direkt online: Norrköping eller Online (Skype/Zoom/Teams/Messenger/WhatsApp).
2) Boka tid genom att mejla mig.

3) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Om mig

EFT-frbunds-Logga temp2

Du kan känna dig trygg med mig som din terapeut. Jag är beteendevetare, diplomerad coach och certifierad AAMET EFT Practitioner Level 2. Min EFT-utbildning har jag gått hos Kjell & Ann-Sofi Forsberg på Center för Energipsykologi. Jag är också medlem i det svenska yrkesförbundet för EFT Practitioners, EFT-förbundet.

Varmt välkommen!