Individuella samtal/parsamtal/familjesamtal

En samtalscoach kan man anlita exempelvis när man befinner sig vid ett vägskäl, när man har problem i sina relationer eller har andra frågeställningar som man söker en lösning på. En coach kan tjäna som bollplank och hjälpa individer att komma fram till de svar som finns i individen själv. En coach kan fungera som en samtalspartner som ställer de "rätta" frågorna för att man själv ska komma fram till den bästa lösningen. En coach finns där för att stötta dig i din utveckling, sporra dig, uppmuntra dig och utmana dig att nå de mål som du vill nå!

mina TJÄNSTER

 • Livs- & relationscoaching, skräddarsydd utifrån dina behov och din situation, individuellt eller i par
 • Intensiv flertimmarscoaching för enskilda individer och/eller par, heldagar/halvdagar/kvällar
 • Arbetsplatscoaching
 • EFT/Tapping
 • Stressreducering med hjälp av samtal och EFT
 • Förlåtelsesessioner
 • Konfliktlösning/harmoniutveckling
 • Existentiella samtal och andlig utveckling
 • NVC-coaching (Nonviolent Communication lär dig kommunicera empatiskt och utifrån dina verkliga känslor och behov)
 • Jourhavande coach för dig som har akut behov av hjälp, läs mer här
 • Telefonkonsultation/Online för dig som bort för långt bort för ett personligt möte
Min verktygslåda

Ibland räcker det med samtal. Och ibland, när man sitter fast i känslomässiga låsningar och begränsande föreställningar, så kan behövas förlåtelsesessioner och ytterligare ett verktyg, EFT (Emotional Freedom Techniques), för att "komma loss". Och vid andra tillfällen kan behövas ett kommunikationsverktyg för att kunna tala bättre med sin partner och/eller sin omgivning. Då tar jag hjälp av NVC (Nonviolent Communication). Ytterligare ett redskap för att beskriva hur vi människor fungerar är psykosyntesen, som på ett mycket pedagogiskt sätt belyser hur kropp, själ, känslor och intellekt samspelar med varandra. Utifrån din situation och dina behov skräddarsyr jag alltså vårt möte med hjälp av:

 • Coaching, konsultation eller själavårdande/existentiella samtal
 • NVC för att bättre kunna kommunicera känslor och behov
 • EFT för upplösning av känslomässig smärta, begränsande föreställningar, fobier, trauma och sjukdomstillstånd
 • Förlåtelsesessioner
 • Psykosyntesen för att få större förståelse för hur du/vi människor fungerar

Du kan läsa mer om coaching och relationer på min andra hemsida www.relationscoachen.nu

Hur går det till?

I en lugn och harmonisk miljö ger jag individuell coaching och parsamtal. Vid första samtalet kartlägger vi situationen och ställer upp mål. Mellan samtalen utför du/ni de åtaganden vi kommit överens om i samtalen. Är ni ett par, så kan jag föreslå både enskilda samtal och samtal tillsammans beroende på hur problematiken ser ut.

Hur lång tid per gång?

Du/ni kan boka 60 eller 90 minuters samtal eller mer om du/ni väljer en paketlösning för då kan du/ni fördela timmarna hur du/ni vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång.

Hur ofta och hur länge?

Detta hänger naturligtvis ihop med hur ekonomin och livsomständigheterna ser ut. För att lösa ett mindre problem kan det räcka med 1 - 3 gånger. Men för att förändra gamla mönster och ingrodda beteenden, så säger min erfarenhet mig att det behövs minst 8 - 10 gånger för att förändringen ska bli bestående. Och för att hålla processen levande - särskilt i början - kan det vara bra med 2 ggr/månad och sedan mer och mer sällan. Lämpligt är att boka in flera tider redan i början.

Intensivkurs/Coaching för enskilda individer/par

Bor du/ni långt från Norrköping där jag erbjuder personliga möten? Eller brinner det i knutarna? Räddningen kan vara en skräddarsydd intensivkurs på en heldag/två halvdagar/två kvällar i följd på ca 8 timmar med uppföljningssamtal längre fram. Syftet är att se klarare på situationen/relationen, tydliggöra ”bagage” som påverkar, tydliggöra känslor och behov och klargöra/sätta upp mål individuellt (och gemensamt). Jag anpassar mitt arbete och mina metoder efter dina/era behov. Kontakta mig för upplägg och pris.

Priser & paketlösningar

1 tim = 950 kr
1,5 tim = 1 350 kr

Paket, 3 tim (5 % rabatt) = 2 700 kr (ord pris 2 850 kr)
Paket, 8 tim (10 % rabatt) = 6 800 kr (ord pris 7 600 kr)

 • Väljer du den flexibla paketlösningen på 3 eller 8 timmar, så betalar du hela paketet i början med 5/10 procents rabatt.
 • Kontant betalning, Swish eller faktura.
 • Via telefon/online - betalning i förskott via plusgiro, Swish eller PayPal/kreditkort. Mejla mig för mer info.
Bokning av tjänst, tid och plats

Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning i Norrköping eller Online/telefonOavsett om du/ni vill komma till min mottagning eller om vi ska prata på distans via Skype/Zoom/Teams/Messenger/WhatsApp/telefon, så kan du välja att boka på något av följande sätt:

1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och boka direkt online: Norrköping eller Online/telefon.
Boka tid Vit2) Boka tid genom att mejla mig.
3) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Du är varmt välkommen!