Individuella samtal & parsamtal

En samtalscoach kan man anlita exempelvis när man befinner sig vid ett vägskäl, när man har problem i sina relationer eller har andra frågeställningar som man söker en lösning på. En coach kan tjäna som bollplank och hjälpa individer att komma fram till de svar som finns i individen själv. En coach kan fungera som en samtalspartner som ställer de "rätta" frågorna för att man själv ska komma fram till den bästa lösningen. En coach finns där för att stötta dig i din utveckling, sporra dig, uppmuntra dig och utmana dig att nå de mål som du vill nå!

mina TJÄNSTER

 • Livs- & relationscoaching, skräddarsydd utifrån dina behov och din situation, individuellt eller i par
 • Intensiv relationscoaching för enskilda individer och/eller par, heldagar/halvdagar/kvällar
 • EFT-coaching/EFT-terapi/Tapping
 • Stresshantering med hjälp av samtal och EFT
 • Existentiella/själavårdande samtal
 • Jourhavande coach för dig som har akut behov av hjälp, läs mer här
 • Telefonkonsultation eller Skype för dig som bort för långt bort för ett personligt möte
MIN VERKTYGSLÅDA

Ibland räcker det med samtal. Och ibland, när man sitter fast i känslomässiga låsningar och begränsande föreställningar, så behövs ytterligare ett verktyg, EFT (Emotional Freedom Techniques), för att "komma loss". Och vid andra tillfällen kan behövas ett kommunikationsverktyg för att kunna tala bättre med sin partner och/eller sin omgivning. Då tar jag hjälp av NVC (Nonviolent Communication). Ytterligare ett redskap för att beskriva hur vi människor fungerar är psykosyntesen, som på ett mycket pedagogiskt sätt belyser hur kropp, själ, känslor och intellekt samspelar med varandra. Utifrån din situation och dina behov skräddarsyr jag alltså vårt möte med hjälp av:

 • Coaching, konsultation eller själavårdande/existentiella samtal
 • NVC för att bättre kunna kommunicera känslor och behov
 • EFT för upplösning av känslomässig smärta, begränsande föreställningar, fobier, trauma och sjukdomstillstånd
 • Psykosyntesen för att få större förståelse för hur du/vi människor fungerar

Du kan läsa mer om coaching och relationer på min andra hemsida www.relationscoachen.nu

Hur GÅR det TILL?

I en lugn och harmonisk miljö ger jag individuell coaching och parsamtal. Vid första samtalet kartlägger vi situationen och ställer upp mål. Mellan samtalen utför du/ni de åtaganden vi kommit överens om i samtalen. Är ni ett par, så kan jag föreslå både enskilda samtal och samtal tillsammans beroende på hur problematiken ser ut.

Hur lång tid per gång?

Du/ni kan boka 45, 60 eller 90 minuters samtal eller mer om du/ni väljer en paketlösning för då kan du/ni fördela timmarna hur du/ni vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång t ex.

Hur ofta och hur länge?

Detta hänger naturligtvis ihop med hur ekonomin och livsomständigheterna ser ut. För att lösa ett mindre problem kan det räcka med 1 - 3 gånger. Men för att förändra gamla mönster och ingrodda beteenden, så säger min erfarenhet mig att det behövs minst 8 - 10 gånger för att förändringen ska bli bestående. Och för att hålla processen levande - särskilt i början - kan det vara bra med 2 ggr/månad. Lämpligt är att boka in flera tider redan i början.

INTENSIVKURS/COACHING FÖR ENSKILDA INDIVIDER OCH/ELLER PAR

Bor du/ni långt från Norrköping? Eller brinner det i knutarna? Räddningen kan vara en skräddarsydd intensivkurs på en heldag/två halvdagar/två kvällar i följd på ca 8 timmar med uppföljningssamtal längre fram. Syftet är att se klarare på situationen/relationen, tydliggöra ”bagage” som påverkar, tydliggöra känslor och behov och klargöra/sätta upp mål individuellt (och gemensamt). Jag anpassar mitt arbete och mina metoder efter dina/era behov. Kontakta mig för upplägg och pris.

Livs- & Relationscoaching internationellt online

Så många människor har behov av någon att tala med. Kanske bor de helt enkelt för långt bort från något terapeut, psykolog eller coach. Eller så tar det emot att gå till någon. Skälen kan vara många, men nu finns livs- och relationscoaching internationellt, på engelska och online för att vem som helst och var som helst ska få hjälp och stöd i livet och i sina relationer! Läs mer på Relationshipcoaching.online

PRISER & paketlösningar

45 min = 500 kr
1 tim = 750 kr
1,5 tim = 1 000 kr

Paket, 3 tim (10 % rabatt) = 2 025 kr (ord pris 2 250 kr)
Paket, 5 tim (15 % rabatt) = 3 190 kr (ord pris 3 750 kr)
Paket, 8 tim (20 % rabatt) = 4 800 kr (ord pris 6 000 kr)

 • Väljer du den flexibla paketlösningen på 3, 5 eller 8 timmar, så betalar du hela paketet i början med 10/15/20 procents rabatt.
 • Kontant betalning eller Swish.
 • Via telefon/Skype - betalning i förskott via plusgiro, Swish eller PayPal/kreditkort. Mejla mig för mer info.
Bokning

Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning. Oavsett om du/ni vill komma till min mottagning eller om vi ska prata på distans så kan du välja att boka tid på något av följande sätt:

Boka tid Vit1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och boka här direkt online. 
2) Boka tid genom att mejla mig.
3) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Du är varmt välkommen!